Andromeda Boots

Leveringstid: 14 - 21 dager Andromeda Boots

Handle smart på westernbutikken.no!

Betal som du vil. Med vår betalingsløsning, Klarna, får du alltid varene dine hjem før du betaler for dem.
Velg i kassen om du ønsker å betale med faktura, kort eller delbetaling.
Mer info.

Håndlaget av den mykeste og beste kvaliteten i ekte skinn gir disse støvlene deg et eksklusivt og moderne utseende med et snev av western-innflytelse og teft. Støvlene er i flott brunt skinn som har lekre broderier og pyntenagler i messing.

Her får du et par støvler med rund tå, 5 cm.høye lær-hæler, lærsåler og ekstra myke innersåler for god demping. Støvlene har blitt nøye designet for å være perfekt balansert med en vekt på god støtte og komfort rett ut av esken. 

NB! Disse støvlene har medium skaft og sitter tett til leggen. Medium skaft regnes mellom 34 -38 cm. Passform normal eller lav rist, og normal fotbredde. Støvlene har en kort glidelås på innsiden av skaftet for lettere å ta av og på skoen.

Usikker på om støvlene passer? Vi har 30 dagers åpent kjøp med full retur og bytterett. Ved bytte tar vi fraktkostnaden! Du kan også avtale prøving på vårt lager i Porsgrunn. Send oss en mail på post@westernbutikken.no om du skulle ønske det.

 

Skriv en anmeldelse

Note: ingen HTML!
    Dårlig           Bra

Rask Levering

Leveringstid: 1-4 dager.

FRAKT

Fast Fraktpris 99,-  Fri frakt på ordre over 3000,-

  • 3.599 NOK
  • Ekskl. mva: 2.879 NOK

Tilgjengelige valg

Dette får du i westernbutikken:

- 30 dagers åpent kjøp
- Rask levering. 1-4 virkedager 
- Fast fraktpris; 99kr.
- Alle varene på lager i Norge

 

Se også: FAQ - Ofte stilte spørsmål

Nøkkelord: andromeda cowgirl boots, black star boots, cowgirl boots, store høyhælte damesko, støveletter, Høye støvletter, Brune Støvletter