Kids Blush Western Boot | westernbutikken.no

Kids Blush Western Boot

Kids Blush Western Boot

Handle smart på westernbutikken.no!

Betal som du vil. Med vår betalingsløsning, Klarna, får du alltid varene dine hjem før du betaler for dem.
Velg i kassen om du ønsker å betale med faktura, kort eller delbetaling.
Mer info.

Disse lekre Durango støvlene har en utrolig herlig og jentete design som passer perfekt for den lille motebeviste prinsessen. Øvre del er fremstilt i et syntetisk lær-lignende materiale. Da kan du trekke et dypt sukk av lettelse, fordi dette betyr at den lille jentas cowboystøvler har stor slitestyrke og er enkle å holde rene. Med de lyse-rosa nyansene og blomster-broderiene, ser disse støvlene rett og slett fantastisk ut!

Dra-stroppene er praktiske slik at støvlene skal være enkle å få av seg. For å holde barnets ben og føtter komfortabel inne i disse rosa støvlene, har Durango lagt inn et glatt behagelig fôr og har satt inn en polstret innersåle.

Durango Boots har opparbeidet seg et svært godt godt rykte ved å utvikle Cowboy/Cowgirl Boots av veldig god kvalitet siden 1966. Durango produserer forskjellige linjer, som Farm & Ranch produkter og tradisjonelle western og arbeids-boots. Durango fokuserer på holdbarhet, komfort og stil i alle sine produkter.

Skriv en produktomtale

Note: ingen HTML!
    Dårlig           Bra

Slik behandler du dine boots:

  • Bruk en myk børste, fuktig klut eller svamp til å rengjøre dine boots. Bruk gjerne lærsjampo.
  • For å beholde skinnets originale farge bruker du nøytral skokrem.
  • Ved behov for å friske opp fargen benytter du en farget skokrem.
  • Jevnlig bruk av skokrem og impregnering gjør skoene mer holdbare.
  • Polish kan brukes til å dekke slitasje/skraper.
  • La aldri dine boots stå til tørk på varmekabler, på/ved en ovn eller liknende. Dette vil føre til at skinnet etter hvert sprekker og kan miste fargen.
  • Husk også å sette inn kanten av lærsålen med skokrem/impregnering, hvis ikke risikerer du at den sprekker etter noe tids bruk.

For boots i semsket skinn:

På boots av semsket skinn fjerner du smuss og flekker med en litt hardere spesialbørste, gjerne en gummibørste som du får kjøpt i skobutikk. Du kan også kjøpe en egen type sjampo for å rengjøre semsket skinn. Forhør deg i din lokale skobutikk Etter rengjøring sprayer du med impregneringsspray for å beskytte mot fukt og skitt. Dersom du ønsker å friske opp fargen, benytter du en flytende skokrem eller spray for semsket skinn.

 

 

Rask Levering

Leveringstid: 1-4 dager.

FRAKT

Fast Fraktpris 99,-  Fri frakt på ordre over 3000,-

  • 599 NOK
  • Ekskl. mva: 479 NOK

Tilgjengelige valg

Nøkkelord: kids blush western boot, wb30020, durango, cowkids