Bestill innen 15.desember for å være sikker på at pakke kommer frem til jul!

Frakt og levering

ALLE LEVERINGER FRA WESTERNBUTIKKEN SKJER MED POSTEN/BRING

 

LEVERINGSTID 

Westernbutikken bruker Posten til å levere varene og bestillinger mottatt før kl 14.00 på hverdager sendes normalt samme dag. Vi sender ordre i hovedsak som Servicepakke. Dette betyr at du vil få en SMS/e-post når pakken din kan hentes på ditt lokale utleveringssted. Når du har mottatt en epost fra oss med sendingsbekreftelse og sporingsnummer, kan du på postens nettsider velge hjemkjøring av pakke mot et tillegg i prisen. (tjenesten er ikke tilgjengelig i hele landet.)

Normal leveringstid er 2-4 virkedager fra vi har mottatt ordre. Ved stor pågang og ved høytider kan det ta opptil 7 virkedager.

Vårt leveringsområde er hele Norge utenom Svalbard, Jan Mayen eller Bjørnøya.

 

FRAKTKOSTNAD 

Westernbutikken har fast fraktpris kroner 99,- på alle ordre under 3000,-
På ordre over 3000,- betaler vi fraktkostnaden.

 

PAKKESPORING 

Når vi sender pakken fra vårt lager sender vi deg en epost med sporingsnummer til pakken. Du kan da sjekke status på din ordre på posten.no. Når pakken ankommer ditt lokale postkontor får du hentemelding på e-post og SMS.

 

UAVHENTET PAKKE 

Husk at du må hente pakken din innen 14 dager! Etter det sendes varene i retur.

 Om du angrer på kjøpet så henter du bare ut din bestilling og returnerer den til oss. Husk å fylle ut angrerettskjema som du fikk vedlagt på ordrebekreftelsen du fikk til din oppgitte epost-adresse. Vi bytter varer eller krediterer deg. Dersom du unnlater å hente bestilte varer, kan Westernbutikken ifølge salgsbetingelsene fakturere deg for et gebyr på kr 400.